(valmistetaan vähintään kahdelle)
Pelottoman kilvelle kerätään pariloitua broilerinrintaa ja merilohta sekä haudutettua luutonta possunpotkaa, kermaista juustoperunaa, viikinkien kilpiperunaa, paahdettuja juureksia, yrttimajoneesia, tyrni-omena- porkkanahilloketta ja lakritsijuurikastia.
Pelottoman kilvelle kerätään pariloitua broilerinrintaa ja merilohta sekä haudutettua luutonta possunpotkaa, kermaista juustoperunaa, viikinkien kilpiperunaa, paahdettuja juureksia, yrttimajoneesia, tyrni-omena- porkkanahilloketta ja lakritsijuurikastia.
Historian kirjojen mukaan: Viikingit olivat muita aikalaisiaan suurikokoisempia juuri sen vuoksi, että he söivät koko nuoruusikänsä lihaa, joka muualla saattoi olla ylellisyysruokaa. Viikingeillä ei ollut mitään erityisesti kiellettyjä ruokia tai juomia. Eläimiä uhrattiin jumalille, mutta toisin kuin muissa kulttuureissa, uhrieläimiä ei poltettu teurastuksen jälkeen tai jätetty henkien syötäväksi. Uhratut eläimet paistettiin ja syötiin juhlamenoissa.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
https://www.facebook.com/Viikinkiravintola-Harald-15510…/…/…
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
https://instagram.com/viikinkiravintola_harald
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald
#lounas
#pikkujoulut
https://www.facebook.com/Viikinkiravintola-Harald-15510…/…/…
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
https://instagram.com/viikinkiravintola_harald
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald
#lounas
#pikkujoulut
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti