Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

maanantai 14. joulukuuta 2015

Tilaa Viikinkiravintola Haraldin lahjakorttisi




Postitettavia lahjakortteja saa vielä 17.12 asti. Sen jälkeen emme voi enää luvata, että ne ehtisivät postin kautta lahjan saajalle jouluksi. Tosin verkkokaupasta ja Haraldeista niitä saa vielä tuonkin jälkeen, niin kauan kun niitä riittää.



Viikinkiravintola Haraldin uskomaton lahjaidea
50€:n lahjakortti 30€:lla.
Lahjakortti helposti verkkokaupastamme 
shop.ravintolaharald.fi
Kommentoimalla kuvaa Facebook sivullamme olet mukana Kuninkaan Kestien lahjakortin arvonnassa 10 hengelle. Palkinnon arvo 676.00€. Arvonta suoritetaan 15.1.2016.
Vinkkaa tarjouksesta myös kaverillesi.
shop.ravintolaharald.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti