Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Viikinkiravintola Haraldin Äitienpäivämenu



Alkuherkut
viikinkilaivasta
* Kylmäsavulohta
ja tervasinappikastia * Rapumoussea * Tervatiinun silakoita * Punaviinisilliä
* Savustettua saksanhirven paistia sekä tervapuolukoita * Punajuuriwaldorfia * Broileri-juustosalaattia
* Pekoni-papusalaattia * Karhunlaukka-perunasalaattia * Kaali-kurkkusalaattia * Marinoituja kasviksia
*Salaattimaan antimia ja yrttivinaigretteä
* Saaristolaisleipää ja kiviarinaleipää * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa *



Päähyvät

1. Kaskenpolttajan vuohenjuustobroileria G



Meheväksi pariloitua broilerinrintaa ja tuhkattua vuohenjuustoa

vierellään Viisauden Viini-kastia, viikinkien kilpiperunaa

sekä hunajaisia juureksia ja karviaismarjahilloketta

Menukokonaisuus tällä pääruualla 34,90€

2.      Sineus Suloisen merilohta VL,G
Rosmariinisinapilla siveltyä merilohta, yrttimajoneesia,  perunakakkua, Punatukan kastia sekä paahdettuja juureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 38,80€

3.     Böömin Herttuan häränniskaa ja mustasavupekonia G

Yrtti-maustekastilla siveltyä ylikypsää ja mureaa häränniskaa sekä mustasavupekonia

tulimaan kastia, juustoisten kermaperunaa, hunajaisten juuresten

ja haudutetun sipulin kera.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 38,90€

 4.   Härän
sisäfileettä ratsumiehen tapaan VL, G
Maasdam-juustolastulla ja kylmäsavuhevosen lihalla kruunattua härän sisäfileetä vierellään karpalo-jänkhäkonjakkikastia, savupaprika- moussella kuorrutettua perunakakkua ja paahdettuja juureksia.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,70€


                                       5.  Hilden punajuurimiekka
Miekkaan pujotettuja
punajuuri-tattaripihvejä, kesäkurpitsaa ja paprikaa. Seuraksi laitetaan viikinkien kilpiperunaa, paahdettuja juureksia, tatti-kanttarellikastia, tuhkattua vuohenjuustoa, haudutettua sipulia sekä karviaishilloketta.

Menukokonaisuus tällä pääruualla 37,20€


Jälkihyväksi

Haraldin skyr-mustikkakakkua ja nokipannukahvia tai teetä

Pikkuviikinkien Menu (alle 12v)

Truvor Onnekkaan lohta 12,90€



VL,G

Pariloitua merilohta ja skyr-artisokkamoussea,

 kukkakaali-perunamuusia,

punajuurikastia ja hunajaisia juureksia

Romanus Rohkean broileria 12,90€

L,G

Pariloitua broilerinrintaa sekä viikinkien kilpiperunaa,

tummaa mustaherukkakastia, karviaismarjahilloketta

ja hunajaisia juureksia.

Sigrid Ylpeän häränniskaa 12,90€

Mureaksi haudutettua häränniskaa, tikkuperunoita, metsämarjakastia,

mustikka-sipulihilloketta sekä hunajaisia juureksia



Menu sisältää alkuherkut noutopöydästä,
pääruuan valintasi mukaan sekä jälkihyvän, kahvin tai teen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti