Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

tiistai 3. toukokuuta 2016

Viikinkiravintola Haraldin parhaita herkkuja Äidille



Viikinkiravintola Haraldin
Äitienpäivämenu
Alkuherkut viikinkilaivasta

* Kylmäsavulohta ja tervasinappikastia * Rapumoussea * Tervatiinun silakoita * Punaviinisilliä
* Savustettua saksanhirven paistia sekä tervapuolukoita * Punajuuriwaldorfia * Broileri-juustosalaattia
* Pekoni-papusalaattia * Karhunlaukka-perunasalaattia * Kaali-kurkkusalaattia * Marinoituja kasviksia
* Salaattimaan antimia ja yrttivinaigretteä
* Saaristolaisleipää ja kiviarinaleipää * Kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa *

Päähyvät

1.      Kaskenpolttajan vuohenjuustobroileria G
Meheväksi pariloitua broilerinrintaa ja tuhkattua vuohenjuustoa
vierellään Viisauden Viini-kastia, viikinkien kilpiperunaa
sekä hunajaisia juureksia ja karviaismarjahilloketta
Menukokonaisuus tällä pääruualla 34,90€
2.      Sineus Suloisen merilohta VL,G
Rosmariinisinapilla siveltyä merilohta, yrttimajoneesia,  perunakakkua, Punatukan kastia sekä paahdettuja juureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 38,80€
3.      Böömin Herttuan häränniskaa ja mustasavupekonia G
Yrtti-maustekastilla siveltyä ylikypsää ja mureaa häränniskaa sekä mustasavupekonia
tulimaan kastia, juustoisten kermaperunaa, hunajaisten juuresten
ja haudutetun sipulin kera.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 38,90€

4.   Härän sisäfileettä ratsumiehen tapaan VL, G
Maasdam-juustolastulla ja kylmäsavuhevosen lihalla kruunattua härän sisäfileetä vierellään karpalo-jänkhäkonjakkikastia, savupaprika- moussella kuorrutettua perunakakkua ja paahdettuja juureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,70€

                                              5.  Hilden punajuurimiekka
Miekkaan pujotettuja punajuuri-tattaripihvejä, kesäkurpitsaa ja paprikaa. Seuraksi laitetaan viikinkien kilpiperunaa, paahdettuja juureksia, tatti-kanttarellikastia, tuhkattua vuohenjuustoa, haudutettua sipulia sekä karviaishilloketta.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 37,20€


Jälkihyväksi

Haraldin skyr-mustikkakakkua ja nokipannukahvia tai teetä


Pikkuviikinkien Menu (alle 12v)

Truvor Onnekkaan lohta 12,90€
VL,G
Pariloitua merilohta ja skyr-artisokkamoussea,
 kukkakaali-perunamuusia,
punajuurikastia ja hunajaisia juureksia

Romanus Rohkean broileria 12,90€
L,G
Pariloitua broilerinrintaa sekä viikinkien kilpiperunaa,
tummaa mustaherukkakastia, karviaismarjahilloketta
ja hunajaisia juureksia.

Sigrid Ylpeän häränniskaa 12,90€
Mureaksi haudutettua häränniskaa, tikkuperunoita, metsämarjakastia,
mustikka-sipulihilloketta sekä hunajaisia juureksia


Menu sisältää alkuherkut noutopöydästä,
pääruuan valintasi mukaan sekä jälkihyvän, kahvin tai teen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti