Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 15. syyskuuta 2016

Haraldin herkullinen pikkujoulumenu


Pikkujoulumenu sisältää:
-Runsaat alkuherkut joko viikinkilaivaan laitetusta noutopöydästä tai kilvelle koottuina ja pöytiin tarjoiltuna riippuen ryhmän koosta ja viikonpäivästä
-Valitsemanne herkullisen pääruuan
-Suussa sulavan jälkihyvän, joka kruunaa kokonaisuuden 
 
Alkuherkut viikinkilaivasta noudettuna tai kilveltä pöytiin passattuna:

Alkuherkkujen runsaassa valikoimassa muun muassa kylmäsavulohta, punaviinisilliä, savustettua saksanhirvenpaistia, saunapalvattua porsaankasleria, viikinkikastilla marinoitua porsaanniskaa, Karhunlaukka-perunasalaattia, tervatiinun silakoita kasvimaan antimia unohtamatta sekä muita ihanaisia makuja.

Menukokonaisuuksien pääruokavaihtoehdot:


1. Broileria Birkan tarhasta -VL, G

Pariloitua broilerinrintaa ja rosmariinimoussella aateloitua leppäsavujuustolastua, Viisauden Viini -kastia, viikinkien kilpiperunaa sekä paistettua rosollia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,90 €


2. Härkää Tapion mailta -G

Pariloitua häränniskaa ja porsaankylkeä, omena-sinapinsiemenhilloketta, terva-pippurikastia. leppäsavujuustoperunaa sekä paistettua rosollia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,80 €


3. Lohta Ahdin valtakunnasta -VL, G

Paahdettua merilohta, rapumoussea sekä rapukastia, palsternakka-perunamuussia ja paistettua rosollia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,80 €
 

4. Häränfileetä karhunkaatajan tapaan -G

Härän sisäfileetä, härkäsalamia ja karhuvoita, rosmariinimajoneesilla kuorrutettua perunakakkua, katajanmarja-karpalokastia sekä paistettua rosollia. 
Menukokonaisuus tällä pääruualla 51,60 €


5. Punajuuripihvit ryytimaalta

Punajuuri-tattaripihvejä ja kirsikkasiirapilla koristettua vuohenjuustoa, tattikastia, rosmariinimajoneesilla kuorrutettua perunakakkua, härkäpapu-kaalipaistosta sekä mustikka-sipulihilloketta.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,90 €
 

Jälkihyvää:

Haraldin suklaakakkua, raparperi-kanelimoussea ja kirsikka-raakasuklaahilloketta -L, G
Tai
 
Mustikka-rosmariinimoussea, vadelma-inkiväärihilloketta, vihreää kardemummakastia sekä keksimurua. (Voidaan valmistaa gluteenittomana ja maidottomana)
 

Lisätiedot:

 
Menu sisältää alkuherkut noutopöydästä tai kilviltä pöytiin passattuna, pää- ja jälkihyvän. Saatavana myös ruokiin sopiva juomapaketti, kysy lisää! 
 
Pikkujoulujen aikaan suosittelemme tekemään pöytävarauksen ja pikkujoulumenun ennakkotilauksen hyvissä ajoin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti