Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 14. lokakuuta 2016

Haraldin mahtava nyhtöpapumuhennos


MUNKKI PAULUKSEN PAPUMUHENNOS, 
Leivän sisälle laitettua tomaattista nyhtöpapu-härkäpapumuhennosta vierellään paahdettuja juureksia, omena-sinapinsiemenhilloketta, herne- pyreetä sekä savupaprikalla makustettuja valkosipulinkynsiä.

Härkäpapu Vicia faba) on yksi maailman vanhimmista viljelyskasveista. Sen villiä kanta¬lajia ei tunneta, mutta Välimeren maissa sitä on laajalti viljelty viimeistään kolmannella vuosi-tuhannella eaa., toden¬näköisesti aikaisemminkin. Härkäpavun siemenet ovat yleensä isoja ja itse kasvi kasvaa varsin kookkaaksi. Monista muista viljellyistä palko¬kasveista poiketen se on pysty- ja tanakka¬vartinen eikä sen lehdissä ole kärhiä.
Nyhtöpapu ei sisällä soijaa eikä vehnää; nyhtöpapu koostuu kaurasta ja palkokasveista, sisältää runsaasti poikkeuksellisen hyvälaatuista proteiinia. Myös kuitupitoisuus on korkea ja rasvat pehmeitä.
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#nyhtopapu
#haraldinparempinyhtopapupata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti