Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

tiistai 23. toukokuuta 2017

Sannan parempi raparperisiirappi
Tulipa mieleen, että raparperiaika alkaa olla kohta käsillä. Jos raparperia on siinä talon nurkalla eikä aina tiedä, että mitä siitä kaikesta tekisi, niin siirappia kannattaa ehdottomasti kokeilla.
Raparperisiirappia voi käyttää esimerkiksi kesäisissä booleissa tai kuohuviinin mausteena tai vaikka ihan sellaisenaan jätskin kastikkeena.
Keitä kattilassa 1 l pilkottua raparperia, 5 dl sokeria ja 5 dl vettä. Keitä n. 25 minuuttia ilman kantta ja siivilöi sen jälkeen raparperit pois. Jos haluat saada paksumpaa siirappia, jatka keittämistä vielä tämän jälkeen. Mitä pitempään keittelet, sitä paksumpaa siirappia saat. Anna siirapin jäähtyä ennen kuin pullotat sen.
Ohut ja juokseva siirappi sopii parhaiten juomien sekaan.
 

www.ravintolaharald.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti