Olen "Björn Suuri" Turun Haraldin uusi muonituspäällikkö. Ennen Haraldiin tuloa, minut tunnettiin myös nimellä Miika Syysnummi. Mutta nyt viikinkien joukkoon päästyäni, olen jättänyt sen elämän taakseni. Tässä pieni makea maistiainen minusta ja minun maagisista taidoistani.
Raparperi pannacottamousse.
- laita kattilaan 0,5l kermaa
- 0,5kg raparperia
- 1kpl vaniliatangon siemeneet
- 100g sokeria, kiehauta että raparperi on pehmeää ja sokeri on sulannut.
- poraa sauvvasekoittimella seos sileäksi.
- lisää lieotettu liivakko 3kpl a 5g kpl
- siivilöi kermaseos astiaan
- laita kylmiöön yön yli
- vatkaa hyytynyt kerma raparperimassa monitoimikoneessa kuohkeaksi vaahdoksi
- laita pursotinpussiin
- annostele joko kulhoihin taikka lautaselle koristele tuoreilla marjoilla ja syötävillä kukkasilla nauti!!!
- 0,5kg raparperia
- 1kpl vaniliatangon siemeneet
- 100g sokeria, kiehauta että raparperi on pehmeää ja sokeri on sulannut.
- poraa sauvvasekoittimella seos sileäksi.
- lisää lieotettu liivakko 3kpl a 5g kpl
- siivilöi kermaseos astiaan
- laita kylmiöön yön yli
- vatkaa hyytynyt kerma raparperimassa monitoimikoneessa kuohkeaksi vaahdoksi
- laita pursotinpussiin
- annostele joko kulhoihin taikka lautaselle koristele tuoreilla marjoilla ja syötävillä kukkasilla nauti!!!
makeaa kesän jatkoa ja tervetuloa Haraldin herkkujen äärelle.
T:Björn Suuri
www.ravintolaharald.fi
www.ravintolaharald.fi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti