Harald tarjoilee tuhteja makuja
Ruokaravintola Haraldin menu ei seuraile muotitrendejä vaan on täysin omanlaisensa. Monipuolisen listan erikoisuuksia ovat viikinkikilviltä tarjottavat liha- ja kalaruoat sekä erilaiset liha- ja riistamiekat lisukkeineen. Myös kasvisvaihtojen valikoima on laaja. Annosten suunnittelussa runsaus on tärkeää: isokin nälkä talttuu, etenkin jos listalta valitsee mehevän 600-grammaisen possunpihviannoksen.
Raaka-aineissa etusijalla ovat pohjoisen luonnon antimet kuten sienet, marjat ja kalat. Lihavaihtoehdot sisältävät härän ja possun ohella poron fileetä, villisikaa, saksanhirveä, hirveä, karhua, karitsaa sekä riistaa eri muodoissaan.
Jälkiruoka kruunaa myös viikinkiaterian. Talon oma erikoisuus, tervainen jäätelö, valmistetaan tutulla alihankkijalla tarkan reseptin mukaisesti. Asiakkaiden kestosuosikki, Ottarin suklainen kakku on täyteläinen ja suussa sulava.
http://www.ravintolaharald.fi/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti