Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Haraldin makuja

Harald tarjoilee tuhteja makuja
Ruokaravintola Haraldin menu ei seuraile muotitrendejä vaan on täysin omanlaisensa. Monipuolisen listan erikoisuuksia ovat viikinkikilviltä tarjottavat liha- ja kalaruoat sekä erilaiset liha- ja riistamiekat lisukkeineen. Myös kasvisvaihtojen valikoima on laaja. Annosten suunnittelussa runsaus on tärkeää: isokin nälkä talttuu, etenkin jos listalta valitsee mehevän 600-grammaisen possunpihviannoksen.
Raaka-aineissa etusijalla ovat pohjoisen luonnon antimet kuten sienet, marjat ja kalat. Lihavaihtoehdot sisältävät härän ja possun ohella poron fileetä, villisikaa, saksanhirveä, hirveä, karhua, karitsaa sekä riistaa eri muodoissaan.
Jälkiruoka kruunaa myös viikinkiaterian. Talon oma erikoisuus, tervainen jäätelö, valmistetaan tutulla alihankkijalla tarkan reseptin mukaisesti. Asiakkaiden kestosuosikki, Ottarin suklainen kakku on täyteläinen ja suussa sulava.
http://www.ravintolaharald.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti