Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Viikinkien Voimaolut Harald

Matkatessaan Idän suuria jokia pitkin kohti Välimerta ja Bysantti, Viikingit joutuivat ylittämään laivoineen vaarallisia koskia ja maakannaksia. Raskaat veneet siirrettiin näiden esteiden ohitse, vetämällä tai kantamalla hankainreikiin työnnettyjen airojen avulla. Raskaan urakan päätteeksi oli Viikinkipäälliköillä tapana palkita soturinsa mallasoluista parhaimmalla, virkistävällä Voimaoluella.

Aidosta hunajasta tehty Viikinkien Voimaolut Harald on väriltään kultainen, kuohu on runsas ja kiinteä. Maku on tasapainoinen ja Müncher mallas tuo oluelle mukavan suutuntuman sekä maltaisuuden.

Jälkimaussa Chinook humala antaa oluelle aavistuksen raikasta sitruksisuutta ja varovaisella kädellä annosteltu katkero humala takaa hunajaisen jälkimaun.
Saksilaisen munkin Adam Bremeniläisen oli tapana kutsua tällaisia täysmaltaisia oluita "lager-tyyppiseksi". 

http://www.ravintolaharald.fi/

http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti