Santa Ana Eco on peräisin Argentiinan San Juanista, Tullum Valleyn sertifioiduilta luomuviinitarhoilta. Santa Analla on alueella kaikkiaan 150 hehtaaria viinitarhoja, jotka tuottavat luomurypäleitä. Tullum Valleyn alueelle ovat ominaisia voimakkaat päivä- ja yölämpötilojen vaihtelut, ja alueen ilmasto on luomutuotannolle suotuisasti lämmin ja kuiva. Santa Ana aloitti tarhoillaan luomutuotantoon tähtäävät muutokset asteittain viisi vuotta sitten. Viinintuottaja Santa Anan perusti italialaislähtöinen Luis Tirasso vuonna 1891. Nykyisin Santa Ana on Argentiinan suurimpia viinin tuottajia ja viejiä, joka omistaa kaikkiaan 750 hehtaaria viinitarhoja.
Santa Anan Eco viinien rypäleet kasvavat Länsi-Argentiinassa San Juanin maakunnassa sijaitsevilla sertifioiduilla Tullumin laaksossa luomutarhoilla. Viinejä ei ole kypsytetty tammessa.
SANTA ANA ECO MALBEC
Tuoksu: Runsas marjainen. Maku: Keskitäyteläinen, runsas, marjainen, mausteinen. Suositus: Härkä- ja possuruuat, padat sekä grilliruuat. Luomuviini!
SANTA ANA ECO TORRONTES
Tuoksu: Runsas ja kukkainen. Maku: Kuiva, raikas, aromaattinen. Suositus: Hyvin viilennettynä aperitiiviksi, salaattien, ja orientaalisen keittiön sweet&sour annokset. Erinomainen buffetviiniksi ja seurusteluun. Luomuviini!
http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
Viikinkiteemastaan tunnettu Viikinkiravintola Harald toimii tällä hetkellä seitsemällä paikkakunnalla Suomessa: Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu, runsas ja herkullinen ruoka sekä huolella suunniteltu viikinkiteeman mukainen miljöö ovat Viikinkiravintola Haraldin tavaramerkkejä, jotka yhdessä muodostavat ravintolakäynnistä elämyksellisen kokemuksen.
Viikinkiravintola Harald

Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti