Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Viikinkiravintola Haraldin luomuviini kaksikko

Santa Ana Eco on peräisin Argentiinan San Juanista, Tullum Valleyn sertifioiduilta luomuviinitarhoilta. Santa Analla on alueella kaikkiaan 150 hehtaaria viinitarhoja, jotka tuottavat luomurypäleitä. Tullum Valleyn alueelle ovat ominaisia voimakkaat päivä- ja yölämpötilojen vaihtelut, ja alueen ilmasto on luomutuotannolle suotuisasti lämmin ja kuiva. Santa Ana aloitti tarhoillaan luomutuotantoon tähtäävät muutokset asteittain viisi vuotta sitten. Viinintuottaja Santa Anan perusti italialaislähtöinen Luis Tirasso vuonna 1891. Nykyisin Santa Ana on Argentiinan suurimpia viinin tuottajia ja viejiä, joka omistaa kaikkiaan 750 hehtaaria viinitarhoja.


Santa Anan Eco viinien rypäleet kasvavat Länsi-Argentiinassa San Juanin maakunnassa sijaitsevilla sertifioiduilla Tullumin laaksossa luomutarhoilla. Viinejä ei ole kypsytetty tammessa.

SANTA ANA ECO MALBEC

Tuoksu: Runsas marjainen. Maku: Keskitäyteläinen, runsas, marjainen, mausteinen. Suositus: Härkä- ja possuruuat, padat sekä grilliruuat. Luomuviini!

SANTA ANA ECO TORRONTES

Tuoksu: Runsas ja kukkainen. Maku: Kuiva, raikas, aromaattinen. Suositus: Hyvin viilennettynä aperitiiviksi, salaattien, ja orientaalisen keittiön sweet&sour annokset. Erinomainen buffetviiniksi ja seurusteluun. Luomuviini!http://www.ravintolaharald.fi/

http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539

http://twitter.com/ViikinkiHarald

http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti