Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 9. kesäkuuta 2011

Fennlandin lihakivi Viikinkiravintola HaraldFENNLANDIN LIHAKIVI
Liuskekiveltä tarjoillaan karhumakkaraa, poromoussea, riistasalamia, savulla lepytettyä poron maksaa sekä hirvenpaistia. Kaiken kruunaa tervaan pudonneet puolukat ja Vetajuusto Saloniemen emännän tapaan.
http://www.ravintolaharald.fi/

Fennland/Finnland
Viikinkiajan Suomi käsitti nykyisen Varsinais-Suomen. Varsinais-Suomi erottui Hämeestä kulttuurisesti ja muodosti samanlaisen muinaismaakunnan kuin Hämekin. Svealaista asutusta oli Suomen rannikolla jo ennen viikinkiaikaa, mutta svealaiset olivat selvä vähemmistö Suomessa. Todennäköisesti suomalaisilla ja svealaisilla oli suhteellisen hyvät välit keskenään. Viikinkien idäntie kulki Varsinais-Suomen saariston läpi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti