Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Haraldista uskomaton kesäetu asiakkaillemme

Haraldista uskomaton kesäetu asiakkaillemme

Yllätä ystäväsi unohtumattomalla illallisella. Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä mukaan viikinkiaikaisiin riemukkaisiin juhliin, jotka muistetaan vielä pitkään.

Tänään ja huomenna (16-17.6) voit saada kaksi Knuut Suuren kilpiannosta yhteishintaan 29 € (arvo 62,40 €) ostamalla lahjakortin osoitteessawww.kimppadiili.fi


Kuningas Knuut Suuren kilpi

Herkuttelijoiden taivas; karitsaa haudutetaan mureammaksi kuin koskaan, saksanhirvenkaretta ja häränsisäfileetä pariloidaan ja kyytiin pannaan vielä puolukkaa, torvisieni- ja viinikastia, hunajaisia juureksia sekä hiillostettuja että juustoisia perunoita. "Tästä eivät pidot parane", myhäili Knuut tyytyväisenä.

Pitoterveisin

Haraldin Kylän Iloinen väki

www.ravintolaharald.fi
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti