Limmi Jätti, Pohjolan suurin herkkusuu, miekkaansa keräsi suunmukaisensa; pani siihen grillattua härän ulkofileetä (150 g), viikinkikastilla siveltyä porsaankylkirullaa (180 g), herkullista broilerinrintaa (150 g) ja villisikamakkaraa (100 g), keralle otti vielä kahtakin perunaa - juustoista ja kilpiperunaa, hunajaisia juureksia, sieni- ja Voima-olutkastia, lisukkeeksi tervattuja puolukoita ja tyrnillä ryyditettyjä valkosipulinkynsiä, savuchilillä maustettua Peltolan tilan kirnuvoita. Niin oli Pohjolan pitoväki Limmin tarjottaviin tyytyväinen.
Viikinkiteemastaan tunnettu Viikinkiravintola Harald toimii tällä hetkellä seitsemällä paikkakunnalla Suomessa: Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu, runsas ja herkullinen ruoka sekä huolella suunniteltu viikinkiteeman mukainen miljöö ovat Viikinkiravintola Haraldin tavaramerkkejä, jotka yhdessä muodostavat ravintolakäynnistä elämyksellisen kokemuksen.
Viikinkiravintola Harald

Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti