Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 30. syyskuuta 2011

Viikinkiravintola Haraldin uusi ruokalista





Viikinkiravintola Haraldin ruokalista on uudistunut. Muonituslaivastomme päälliköt ovat taas seilanneet halki suolaisten tyrskyjen, tuoden retkiltään pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaita antimia. Haraldin kyläväki jatkaa omalla tyylillään, joka on kerännyt kiitoksia aina kaukaisia maita myöten. Viikingit tarjoavat runsaita annoksia ja aitoja makuja rehellisen rouheasti.



Uutuuksista voidaan mainita Savusärki Pielisen vesistä tai vaikkapa pitkään leppäsavussa haudutettu porsaan kylkirivi. Maininnan arvoinen on myös Ärmätin nokkosleipäressulla ja pinjansiemenillä kuorrutettu ahven tai vaikkapa mustikkavanukas, joka tarjoillaan paahdetun Kainuun leipäjuuston kera. Haraldissa ei tarvitse tyytyä maistelemaan vain yhtä annosta. Parhaimman läpileikkauksen Haraldin makumaailmasta saa kiville, kilville tai miekkoihin tehdyistä herkuista, joista voi yhdellä istumalla maistella erilaisia makupaloja viikinkien maailmasta. Eikä Harald tälläkään kertaa klassikoistaan suostunut luopumaan, Aifurin lammassärä ja Haraldin oma tervajäätelö ovat säilyneet listoilla jo vuosia, eikä suotta.



Palvelusväkemme osaavat suositella juuri sinulle oikeanlaisen makuretken laajasta valikoimastamme, jonka jälkeen vaativinkin viikinki voi vain myhäillä tyytyväisenä täysin vatsoin ja iloisin mielin. Käy tutustumassa uuteen ruokalistaan osoitteessa www.ravintolaharald.fi ja varaa pöytä.



Kerro toiveistasi, me räätälöimme sinulle ikimuistoisen tilaisuuden.



Terveisin

Haraldin kylän iloinen väki
 
http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/​Viikinkiravintola-Harald/15510​1811167539

http://twitter.com/ViikinkiHar​ald
http://viikinkiravintolaharald/​.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti