Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 20. tammikuuta 2012

Viikinkiravintola Haraldin Viikingit esittäytyvätTerve!
Olen Gunnar Korkeaotsa alias Keijo Hyvönen. Olen Haraldin kylien ylipäällikkö, jota toimitusjohtajaksikin kutsutaan. Asun Kuopion kylässä, mutta teen erilaisia retkiä myös muille rauhanomaisesti valtaamillemme alueille. Viikinkinimeni tulee syvästä viisaudesta, joka minulle on syntymälahjana annettu. Onhan todettu, että viisaus ja tukka eivät pysy samassa päässä. Syvän viisauteni ilmentymä lienee koko kylänväen arvostama toimintatapa, joka ilmenee seuraavasta julkilausumasta: Haraldin johtamisen tavoitteena on, että koko Haraldin kylänväki onnistuu omissa työtehtävissään. Kylissämme käyneet vieraat, joita asiakkaiksikin kutsutaan, ovat ottaneet nämä onnistumiset ilolla ja lämmöllä vastaan.
Kotoväkenä rinnallani seilaa itseäni suuremman viisauden omaava lempeä vaimoni ja kolme ”rauhallista” viikinkipoikaa. Kotoväen mielestä joskus ainoa viisautta osoittava asia on oheneva etutukka.
Gunnarin kynästä armon vuonna 2012


http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti