Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 1. maaliskuuta 2012

Terveiset Lahden Viikinkikylästä

Olen kyläpäällikkö Alfhild Nopsajalka, kylän ulkopuolella tottelen nimeä Johanna Egerton. Lahden kylään tulin Turun Haraldista Hämeen Härkätietä pitkin joukkojeni kanssa. Vesijärvenkadulla laitoimme hirttä toisen päälle ja saimme pitopytingin pystyyn lokakuuksi 2009 viidentenä kylänä.

Viikinkinimeni sain koska kauaa ei tarvitse vieraiden janoisina tahi nälkäisinä palvelua odotella, kun Lahden kylänväki kanssani passaa pikaisesti pöytään parhaat pöperöt ja kuohuvaisimmat juomat. Vääräleuat tosin sanovat nimeni johtuvan siitä että vuosia olin vältellyt miesten kosintoja kuin karkuun juosten ennenkuin Jon Värikäs saapui vierailta mailta ja vei jalat altani. Suostuin lopulta vaimoksi minäkin, kun hän lupasi kaiken omistamansa minulle luovuttaa ja vain minua aina rakastaa.Nyt on punainen tupa pystyssä Renkomäen kylässä ja pihan marjapensaista ja omenapuista syntyy hyviä herkkuja niin suvulle kuin ystävillekin. Omien "pienten" poikien lisäksi on tyttärellä kasvamassa jo kaksi tattiaista, joten suita riittää ruokittavaksi kun suku kokoontuu.

Johannahttp://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti