Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Åsa Oravannahan reseptejä

 Savossa kelit saattavat olla aika ajoin aika vilpoisia joten kuuma juoma on aina paikallaan.
Viikinkien viisaus kiteytyykin yhteen lauseeseen; juomalla itsensä vahvaan humalaan pääsee lähemmäs jumalia. Tätä minä Åsa Oravannahka en lupaa vaan lupaan,että olo on aika höveli tätä juomaa nauttiessa=)
Viikinkien yksi suuri soturi oli Orm Punainen jonka mukaan olen nimennyt tämän juoman eli ;

Orm Punaisen Bloody soup

Ota kuuman juoman kestävä muki mielellään kahvallinen ,mutta muukin käy.

4cl vodka
2 tl lihaliemijauhetta ( sulaa nopeammin kuin kuutio)
mausteita maun mukaan esim.mustapippuria ja tabascoa
1-2 cl tomaattimehua
kuumaa vettä

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemi joukkoon ja hämmennä. Kannattaa maistella ennen vodkan lisäämistä ettei ole liian suolaista.
Lisää vodka,tomaattimehu ja mausteet ja nestemäinen välipala on valmis;)

Helppo ja nopea ja eikun kokkeilemaan.

Kyläterveisin
Åsa Oravannahka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti