Päällikön pidot on ohjelmallinen illanvietto viikinkiteemalla 12-50 hengen ryhmille.
Kylämme ehtoisat emännät ja uljaat isännät kutsuvat teidät kestitettäviksi itse Helgan valitsemien herkkujen ja Haraldin lempihörppyjen pariin. Näyttävästi katettu herkkupöytä täyttää vatsan ja rennon railakas palvelu vapauttaa mukavasti vaikkapa palaveripäivän jälkeen. Päällikön pitojen kohokohta on ruoka, joka valmistetaan Haraldin herkkukeittiön parhaista suunmukaisista.
Herkullisen ja runsaan menun pidoissa esittelee Patavahtien päällikkö, joka johdattaa tarinoillaan osallistujat matkalle viikinkiaikaan. Ja Haraldin käskystä henkilökuntamme pitää huolta, että ruokaa riittää pöydässä koko pitojen ajan suuremmankin nälän taltuttajien ollessa paikalla. Viikinkien tyyliin Tapahtumien edetessä asiakkaat osallistuvat Pitojen ohjelmaan, sukeltavat hauskasti viikinkihistoriaan ja vahvistavat yhteishenkeään. Rohkeimpien osallistujien luonto laitetaan koetukselle viikinkikasteen muodossa. Isäntä voi helpottaa oloaan valitsemalla ryhmälle valmiin, teemaan sopivan juomapaketin. Johdata siis joukkosi Haraldin kurkihirren alle passattavaksi. Isännälle Päällikön Pidot on helppo ja varma valinta, vieraat kyllä viihtyvät.
Olkaa hyvä! (hinta pääruoan mukaan, sisältäen alv 13 %)
Alkajaiskilpi · lohimoussea · savustettua särkeä · tervasilakkaa · riistamoussea · hirvenpaistia · riistasalamia · mustikka-sipulihilloa · ryytimaan viheriäisiä · talon nuotioleipää sekä saaristolaisleipää Tämä runsas ja näyttävä lajitelma Pohjolan herkuista tarjoillaan viikinkikilveltä
Pääruoka valintanne mukaan Muhevaa broilerinrintaa, talon villisikamakkaraa sekä saviruukussa haudutettua kaurispataa (53 € / hlö) Patavahtien grillaamaa häränfileetä ja kuusenkerkällä muhitettua lohta (59 € / hlö) Grillattua villisian fileetä, yön yli muhitettua karitsaa kerallaan viikinkikastilla siveltyä porsaankylkirullaa (69 € / hlö) Muhevaksi pariloitua punahirven karetta, poron ulkofileetä sekä keittiöorjien savustamaa härän sisäfileetä (79€ / hlö) Kaikki pääruuat sisältävät mm. mustatorvisienikastia, Viisauden viinistä valmistettua kastia, tervattuja puolukoita, hunajajuureksia, leppäsavulla lepytettyjä juustoperunoita sekä viikinkien kilpiperunoita.
Jälkihyvä valintanne mukaan Tervasta valmistettua jäätelöä vadelma-omenahillokkeen kera Talon suussa sulavaa suklaakakkua ja mustaherukkahilloketta
Suosittelemme ryhmille yhtenäistä menukokonaisuutta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti