Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Tervehdys täältä keskisen Suomen viikinkikylästä

http://www.ravintolaharald.fi
 Kevätaurinko lämmittää jo mukavasti ja moninaiset kevättyöt ovat hyvällä mallilla. Kevättöiden päätteeksi on mukavaa juhlistaa päivää pienellä mukillisella iloisesti kuplivaista kuohujuomaa, johon viikinkien mailla sujautetaan kotimaan makuja antamaan tilkkanen itse keiteltyä mustikkamehua. Kelpo juomalla passaa myös hyvin kohottaa malja vaikkapa uuden ylioppilaan kunniaksi. Siispä, Kainomielen Kuohu, olkaapa hyvät:
10 cl kuivaa kuohuviiniä (hyvin viilennettynä)
2 cl mustikkamehua


Kaada mustikkamehu kuohuviinilasin pohjalle ja valuta varovasti päälle kuohuviini. Muista, että nimensä mukaisesti kuohuviini kuohuu runsaasti, joten parempi kaataa pienissä erissä, ettei mene yli äyräiden ja hukkaan hyvät viinit. Koristele muutamalla pakastemustikalla ja nauti hyvässä seurassa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539 http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti