Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 26. syyskuuta 2013

Haraldin huikea etu Pikkujoulun juhlistajille jatkuu vielä 15.10.2013 asti



Herkullinen pikkujoulumenu -30 % ennakkovaraajalle

Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin 
Menukokonaisuus sisältää runsaat alkuherkut viikinkilaivaan laitetusta noutopöydästä, valitsemanne herkullisen pääruuan ja pikkujoulujen menukokonaisuuden kruunaa suussa sulava jälkihyvä:

Alkuherkut viikinkilaivasta:
Vaniljapontikalla graavattua lohta ja tervasinappikastia, jokirapumoussea, maalaissinapilla aateloitua silliä, Tervatiinun silakoita, katajamarjasilakkaa, omenasavustettua porsaanfileetä ja omenatimjamihilloketta, Viikinkien pekonirosollia, hirvisalamia ja tervattuja puolukoita, metsäsienisalaattia, juustoista perunasalaattia, saksanpähkinöillä aateloitua sellerisalaattia, yrttimarinoituja kasviksia, salaattimaan antimia ja raparperivinaigretteä, Saaristolaisleipää ja kiviarinaleipää, kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa

Menukokonaisuuksien pääruokavaihtoehdot:

1. Ingridin kasvisherkku
Vuohenjuustolla aateloitua bataatti-perunakakkua, omenaista porkkanapaistosta ja pähkinämoussea sekä sinappista punajuurikastia
Menukokonaisuus tällä pääruualla 38,60 €

2. Viikunanpoimijan broileria
Viikuna-pekonimoussella kuorrutettua broilerinrintaa, tummaa vadelmakastia ja viikinkien kilpiperunaa, hunajaisia juureksia sekä omena-timjamihilloketta
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,90 €

3. Lohta Ahdin valtakunnasta
Pihlajankukkasiirapilla ja leipäjuustolla aateloitua merilohta, vaaleaa Viisauden viini-kastia ja leppäsavujuustoperunaa, hunajaisia juureksia ja herukka-konjakkihilloketta
Menukokonaisuus tällä pääruualla 44,80 €

4. Härkää Tapion mailta
Grillattua härän ulkofileetä aateloituna pihlajankukkasiirapilla ja leipäjuustolla, pontikan keittäjän kaarnikkakastia ja leppäsavulla lepytettyä juustoperunaa, hunajaisia juureksia ja herukka-konjakkihilloketta
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,90 €

5. Härän sisäfileetä ja porsasta Jurmo Vapaan tapaan
Pariloitua härän sisäfileetä ja pitkään kypsytettyä porsaanniskaa aateloituna ryytisinappi-smetanalla, kermaisen pehmeää suppilovahverokastia ja perunakakkua, omenalla lepytettyä punajuurta sekä tervattuja puolukoita
Menukokonaisuus tällä pääruualla 55,60 €

6. Nornien herkkukilpi
(valmistetaan vähintään kahdelle)
Kilvelle laitetaan pariloitua myskisorsanrintaa, punahirven karetta sekä pitkään haudutettua lammassärää, kermaisen pehmeää suppilovahverokastia ja tummaa pihlajanmarjakastia, leppäsavulla lepytettyä juustoperunaa, viikinkien kilpiperunaa, hunajaisia juureksia sekä kaarnikalla maustettuja valkosipulinkynsiä
Menukokonaisuus tällä pääruualla 62,20 €/hlö

Jälkihyvää:
Pähkinöillä ja vaahtokarkeilla aateloitua suklaatorttua, mustikkamoussea sekä glögipäärynähilloketta
Tai
Villimansikkasorbettia, mansikka-mustikkahilloa ja murustettua mantelikeksiä

Menu sisältää alkuherkut noutopöydästä, pää- ja jälkihyvän. Saatavana myös ruokiin sopiva juomapaketti, kysy lisää!
Pikkujoulujen aikaan suosittelemme tekemään pöytävarauksen ja pikkujoulumenun ennakkotilauksen hyvissä ajoin. Menut myynnissä 1.11.-22.12.2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti