Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 27. syyskuuta 2013

Uusia herkkuja Haraldissa


 

Viikinkikylien patavahdit ovat suuressa viisaudessaan keränneet retkiltään uusia herkullisia makuja pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Uusista raaka-aineksisista maininnanarvoisia ovat ...esim. myskisorsaa, lipstikkavoissa paahdettua siikaa, Savumuikkuja Lieksasta, pitkään haudutettu porsaan revittyä niskaa tai vaikkapa valkosuklaalla aateloitu kehäkukkajäätelö sekä monia muita herkkuja on koottua kilville, kiville sekä pujotettu miekkoihin. Toki muutamia jo klassikoiksi nousseita herkkuja on säästetty listoilla, mummuassa Aifurin lammassärä, tervajäätelö sekä tervasilakka ovat saaneet viikinkien keskuudessa niin kovan suosion, ettei niitä uskalla edes hurjinkaan kyökin valtias listoilta poistaa. Herkkujen seuraksi on koottu puhtaan pohjoisen luonnon parahimpia yrttejä, marjoja sekä sieniä. Haraldissa ei tarvitse tyytyä maistelemaan vain yhtä annosta, vaan parhaimman läpileikkauksen Haraldin monipuolisesta makumaailmasta saa kiville, kilville tai miekkoihin tehdyistä herkuista, joista voi yhdellä istumalla maistella erilaisia makupaloja viikinkien maailmasta.
  


Palvelusväkemme osaa suositella laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivan makuretken, jonka jälkeen vaativinkin viikinki voi vain myhäillä tyytyväisenä täysin vatsoin ja iloisin mielin. Käy tutustumassa uuteen ruokalistaan osoitteessa www.ravintolaharald.fi

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
Näytä lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti