Viikinkikylien patavahdit ovat suuressa viisaudessaan keränneet retkiltään uusia herkullisia makuja pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Uusista raaka-aineksisista maininnanarvoisia ovat ...esim. myskisorsaa, lipstikkavoissa paahdettua siikaa, Savumuikkuja Lieksasta, pitkään haudutettu porsaan revittyä niskaa tai vaikkapa valkosuklaalla aateloitu kehäkukkajäätelö sekä monia muita herkkuja on koottua kilville, kiville sekä pujotettu miekkoihin. Toki muutamia jo klassikoiksi nousseita herkkuja on säästetty listoilla, mummuassa Aifurin lammassärä, tervajäätelö sekä tervasilakka ovat saaneet viikinkien keskuudessa niin kovan suosion, ettei niitä uskalla edes hurjinkaan kyökin valtias listoilta poistaa. Herkkujen seuraksi on koottu puhtaan pohjoisen luonnon parahimpia yrttejä, marjoja sekä sieniä. Haraldissa ei tarvitse tyytyä maistelemaan vain yhtä annosta, vaan parhaimman läpileikkauksen Haraldin monipuolisesta makumaailmasta saa kiville, kilville tai miekkoihin tehdyistä herkuista, joista voi yhdellä istumalla maistella erilaisia makupaloja viikinkien maailmasta.
Palvelusväkemme osaa suositella laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivan makuretken, jonka jälkeen vaativinkin viikinki voi vain myhäillä tyytyväisenä täysin vatsoin ja iloisin mielin. Käy tutustumassa uuteen ruokalistaan osoitteessa www.ravintolaharald.fi
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/Näytä lisää
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti