Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Hedebyn makuretki Viikinkiravintola Haraldissa


http://www.ravintolaharald.fi/
 
Hedeby tai Haithabu oli viikinkiaikainen tanskalainen kaupunki. Se sijaitsi Itämeren lahden pohjukassa Jyllannin niemimaan juuressa. Se lienee perustettu vuoden 780 tienoilla. Kukoistusaikanaan se oli merkittävä kauppapaikka ja Pohjoismaiden suurin kaupunki. Alueelta on löytynyt runsaasti viikinkiaikaista esineistöä, koruja ja rahoja. Hedeby 
hylättiin vuoden 1066 tienoilla mahdollisesti vendien hyökkäyksien jälkeen.

HEDEBYN RETKI 51,60 € 

Nornien porokeitto
Mustaherukkasiirapilla aateloitu, suussa sulava savuporokeitto Nornien padasta vierellään saaristolaisleipää ja yrtti-kirnuvoita.
Heklan savustamaa härän sisäfileetä - VL, G

Suloiseksi savustettua härän sisäfileetä ja poro-tattimakkaraa, kermaisen pehmeää suppilovahverokastia, valkosipulirelissillä kuorrutettua perunakakkua sekä hunajaisia juureksia ja tervatiinun puolukoita.

Sigrun Suloisen suklaakakku - G
Suussa sulavaa kahden suklaan kaakkua, maitosuklaamoussea, 
mustikkaista jäätelöä ja ruusunmarja-vadelmahilloa.
        
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald 
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/ 
http://www.ravintolaharald.fi/http://www.ravintolaharald.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti