Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Haraldin uusi luomu viisauden viini






Odin, viisauden ja taistelun Jumala tunnettiin mystisesti hankituista kyvyistään. Odin oli yksisilmäinen, koska oli antanut toisen silmänsä pois saadakseen juoda viisauden lähteestä. Tarun mukaan Odin eli pelkästä viinistä.




PUNAVIINI:
Alicanten kuuma ja aurinkoinen ilmasto on kypsyttänyt Monastrell-punaviinin rypäleet niin, että tämän viinin aromimaailma on runsas, tumman marjaisa sekä hieman yrttinen.


VALKOVIINI:
Harald Viisauden Viini Airen-Macabeo on tuoksultaan runsaan hedelmäinen sekä kukkea. Maku on raikkaan hapokas sekä pehmeä.

Tervetuloa maistelemaan

www.ravintolaharald.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti