Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Hyvvää päivää täältä Oulun Haraldista!




Kesä kolukkuttellee ovia ja lämmintäkin on jo vähän piisannu, mutta meillä täällä Oulun Viikingeillä onpi kuumemmat tunnelmat , kun tuo meijjän Karvanaama Juuhan keksi kokkeilla tämmöstä ” tulista” ri...nkkiä ,nimeltään ”Flaming Berzerk” , eli suomeksi ja ouluksi ”Palava Berserkki”. Nuo Berserkithän oli tunnetusti semmonen vähän äkänen ja ärjy klaani Viikinkien muihin klaaneihin verrattuna, joten tämä näyttävä ja todella makoisa rinkki soppii enemmän kuin hyvin tähän, ja toki monneen muuhunki tarkotukseen .
Elikkäs Palavaan Berserkkiin tulleepi:

jaloa Jaloviinaa 4cl
Cointreau dash
pakastemarjoja(kaikki plaadut käy)
karpalomehua
kuusenkerkkää
kanelia hyppysellinen
jäitä
 


Sekoita blenderissä marjat, mehu, kuusenkerkkä ja jäät.
Sittes laita väkevämmät eri kuppiin (muista maistella aina tietenkin, ennen lissäämistä, että esim. esim. jalosukuisen viinan plaatu on kohillaan, eihän sitä pillaantunutta tahi huonoplaatusta voine laittaa! ). Sytytä viina tulentekovälineellä ja heitä hyppysellinen kanelia joukkoon, niin saat kivan erikoistehosteen.
Kaaja lopuksi palava viina marjoista ja mehusta tehdyn pohjan päälle, lissää halutessasi jokunen marja vielä päälle koristeeksi ja sitten ei muuta kun nauttimmaan !
Passaa muuten ihan melekeen kaiken naposteltavan kanssa tahi ihan vain sellaisenaan siemailtavaksi.
P.S. Karvanaamallakin on vielä parta tallella, joten olokaa Tekin varovaisia noitten tulien kanssa !
  


Tällä errää ei muuta kuin ihanaa, lämmintä kessää kaikille ,joka niemen notkoon ja saarelmaan!

toivottaa Harald Oulun kylänväki, Juuhan Karvanaama ja
Freyja Hemaiseva
kyläpäällikkö

Viikinkiravintola Harald Oulu
Kirkkokatu 16
90100 Oulu
oulu@ravintolaharald.fi
www.ravintolaharald.fi

pidätämme oikeudet muutoksiin
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti