Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

tiistai 9. syyskuuta 2014

Tosimiehen iltapala syksyn pimeyteen





Savustettua karitsan potkaa

2kpl karitsan potkaa
Suolaa
Marinadi...
Viikunamarmeladi 0,15kg
Rypsiöljy 1/2DL
Omenaviinietikka 1/2DL
Timjami 2TL
Omenasiideri 3DL
Suola 2TL
Mustapippuri 1TL
 


Sekoita kaikki ainekset keskenään sauvasekoittimella. Tarkista maku. Laita potkat astiaan ja kaada marinadi päälle. Anna marinoitua 24h.
Laita savustuspurut savustuspönttöön ja pönttö liedelle, ritilöiden päälle. Pyyhi potkista ylimääräinen marinadi ja laita savustumaan kun pöntöstä nousee savu. Savusta potkia n. 30-40min., sivele potkia marinadilla savustuksen aikana. Potkat on valmiita kun sisälämpö on n. 80 astetta, anna vetaytyä foliokääreessä.
Tarjoile esim. paistettujen porkkanoiden ja omenoiden sekä punaviinikastikkeen kera.
 

T:Rudolf Rohkea Helsingin viikinkylästä

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
#viikinkiravintolaharald
Näytä lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti