Savustettua karitsan potkaa
2kpl karitsan potkaaSuolaa
Marinadi...
Viikunamarmeladi 0,15kg
Rypsiöljy 1/2DL
Omenaviinietikka 1/2DL
Timjami 2TL
Omenasiideri 3DL
Suola 2TL
Mustapippuri 1TL
Sekoita kaikki ainekset keskenään sauvasekoittimella. Tarkista maku. Laita potkat astiaan ja kaada marinadi päälle. Anna marinoitua 24h.
Laita savustuspurut savustuspönttöön ja pönttö liedelle, ritilöiden päälle. Pyyhi potkista ylimääräinen marinadi ja laita savustumaan kun pöntöstä nousee savu. Savusta potkia n. 30-40min., sivele potkia marinadilla savustuksen aikana. Potkat on valmiita kun sisälämpö on n. 80 astetta, anna vetaytyä foliokääreessä.
Tarjoile esim. paistettujen porkkanoiden ja omenoiden sekä punaviinikastikkeen kera.
T:Rudolf Rohkea Helsingin viikinkylästä
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
#viikinkiravintolaharald Näytä lisää
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti