Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 11. syyskuuta 2014

Vinkki pakastemarjoille:



Kourallinen vadelmia + loraus tummaa rommia ja saman verran mustikkalikööriä + Ginger Alea
Survo marjat mukin pohjalle. Täytä muki jäillä / jäämurskalla. Lisää nesteet.
Eipä taida löytyä parempaa tapaa na...uttia kesän sadosta! Tai voit toki keittää kiisselinkin:
1l vettä + 2dl punaista mehua + 4rkl pottujauhoja + 400g vattuja + 1/2dl sokeria
Kiehauta nesteet. Ota kattila pois levyltä. Sekoita pottujauhot vesi tilkkaan ja kaada kattilaan ohuena nauhana. Lisää marjat + sokeri. Kaada tarjoiluastiaan, ripottele pinnalle sokeria.

  

T:Åsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti