Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

tiistai 21. lokakuuta 2014

Viikinkiravintola Haraldin herkullinen Isänpäivämenu


Isänpäivämenu

 

Alkuherkut viikinkilaivasta:

Kuusenkerkkäsiirapilla siveltyä graavilohta ja konjakki-sinappikastia, savulohimoussea, maalaissinapilla aateloitua silliä, tervatiinun silakoita, omena-sillisalaattia, omenasavustettua porsaanfileetä ja tervattuja puolukoita, metsäsienisalaattia. sinapilla maustettua kapris-perunasalaattia, haudutettua punakaalisalaattia, inkivääriherneitä, marinoituja kasviksia, salaattimaan antimia ja yrttivinaigretteä, saaristolaisleipää sekä kiviarinaleipää, kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa
 

Pääruokavaihtoehdot:

Sven Haaraparran kasvisherkku
Vuohenjuustolla aateloitua punajuuritattaripihviä, porkkanapannukakkua ja suppilovahverokastia, lehtikaalipaistosta sekä raparperihilloketta
Menu tällä pääruualla 34,90 €
 
Ranvaikin pyhäporsasta
Pariloitua porsaanulkofileetä kera yrtti-kirnuvoin, tummaa marjakastia, juustoista kermaperunaa, hunajaisia juureksia sekä tervattuja puolukoita
Menu tällä pääruualla 37,90 €
 
Fyrkatin väen broileria
Savuisalla omena-pekonimoussella kuorrutettua broilerinrintaa, tummaa mustaherukkakastia ja viikinkien kilpiperunaa, hunajaisia juureksia sekä mustikka-sipulihilloketta
Menu tällä pääruualla 36,90 €
 
Karikon kiertäjän merilohta
Rapuskagenilla kuorrutettua merilohta, tyrni-valkoviinikastia, palsternakka-perunamuusia sekä hunajaisia juureksia
Menu tällä pääruualla 39,90 €
  
Gunhild Kiivaan häränpihviä
Tulimaan pippurisinapilla siveltyä härän ulkofileepihviä, adjikastia ja juustoista kermaperunaa, hunajaisia juureksia sekä lämmintä aprikoosi-jaloviinahilloketta
Menu tällä pääruualla 41,90 €
 
Ruijan ruhtinaan häränsisäfileetä ja riimiporoa
Pariloitua häränsisäfileetä ja riimiporoa, kuusenkerkkä-metsämarjakastia ja valkosipulirelissillä aateloitua perunakakkua sekä hunajaisia juureksia ja punajuurisiirappia
Menu tällä pääruualla 48,60 €
 

Jälkihyvää:

Friggan kirsikka-valkosuklaamoussella aateloitua suklaakakkua, kahvia tai teetä
   

Pikkuviikingeille (alle 12 v.)

Leif Luikeron lohta
Pariloitua merilohta ja lämminsavulohimoussea, palsternakka-perunamuusia, tyrnikastia ja hunajaisia juureksia
Menu tällä pääruualla 13,90 €

Brigga Pirteän broileria
Pariloitua broilerinrintaa sekä viikinkien kilpiperunaa, tummaa viinimarjakastia, raparperihilloketta ja hunajaisia juureksia
Menu tällä pääruualla 13,90 €

Laabanin lammassärää
Yön yli hautunutta karitsanniskaa sekä palsternakka-perunamuusia, tervattuja puolukoita ja hunajaisia juureksia.
Menu tällä pääruualla 13,90 €
 

Lisätiedot



 Pidätämme oikeudet muutoksiin. 
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti