Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 29. tammikuuta 2015

Päällikön pidot Viikinkiravintola Haraldissa




Päällikön pidot on ohjelmallinen illanvietto viikinkiteemalla 12-50 hengen ryhmille. Kylämme ehtoisat emännät ja uljaat isännät kutsuvat teidät kestitettäviksi itse Helgan valitsemien herkkujen ja Haraldin lempihörppyjen pariin. Näyttävästi katettu herkkupöytä täyttää vatsan ja rennon railakas palvelu vapauttaa mukavasti vaikkapa palaveripäivän jälkeen.

Päällikön pitojen kohokohta on ruoka, joka valmistetaan Haraldin herkkukeittiön parhaista suunmukaisista. Herkullisen ja runsaan menun pidoissa esittelee Patavahtien päällikkö, joka johdattaa tarinoillaan osallistujat matkalle viikinkiaikaan. Ja Haraldin käskystä henkilökuntamme pitää huolta, että ruokaa riittää pöydässä koko pitojen ajan suuremmankin nälän taltuttajien ollessa paikalla.
 

Viikinkien tyyliin
Tapahtumien edetessä asiakkaat osallistuvat Pitojen ohjelmaan, sukeltavat hauskasti viikinkihistoriaan ja vahvistavat yhteishenkeään. Rohkeimpien osallistujien luonto laitetaan koetukselle viikinkikasteen muodossa. Isäntä voi helpottaa oloaan valitsemalla ryhmälle valmiin, teemaan sopivan juomapaketin. Johdata siis joukkosi Haraldin kurkihirren alle passattavaksi.
  

Isännälle Päällikön Pidot on helppo ja varma valinta, vieraat kyllä viihtyvät.

Päällikön Pidot Menu

Kylämme ehtoisat emännät ja uljaat isännät ovat laittaneet padat porisemaan ja kutsuvat sinutkin nauttimaan Haraldin herkkukeittiön parhaita suunmukaisia. Olkaa hyvä!

Alkajaiskilpi - VL

· kylmäsavuhaukea · lämminsavulohimoussea · riimiporoa · maalaissalamia ·

· pikkelöityjä siitakesieniä· kasvimaan viheriäisiä ja pariloitua vuohenjuustoa ·

· tervapuolukkaa· raparperihilloketta ·

· saaristolaisleipää ja perunarieskaa sekä yrtti-kirnuvoita·
  

Tämä runsas ja näyttävä lajitelma Pohjolan herkuista tarjoillaan viikinkikilveltä

Pääruoka valintanne mukaan

1.Grillattua broilerinrintaa ja pariloitua porsaanfileetä ja hirvimakkaraa (46,00 € / hlö)

2.Patavahtien grillaamaa härän ulkofileetä ja tervattua lohta (56,00 € / hlö)

3.Härän sisäfileetä, mureaksi haudutettua karitsanniskaa ja villisiankaretta (62,00 € / hlö)

4.Pariloitua poronfileetä, sorsankoipia ja paahdettua myskisorsanrintaa sekä paahdettua siikaa (64,00 € / hlö)

Kaikki pääruuat sisältävät mm. kermaisen pehmeää suppilovahverokastia, kuusenkerkkä-marjakastia, hunajaisia juureksia, mustikka-sipulihilloketta, kermaista juustoperunaa sekä Viikinkien kilpiperunaa.

Jälkihyvät valintanne mukaan

1.Suussa sulavaa Talon suklaakakkua, Maariantuoksuheinäjäätelöä ja kirsikkahilloa

2.Haraldin salaisella reseptillä valmistettua tervajäätelöä, omena-tyrnihilloa ja punajuurisiirappia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti