Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

maanantai 12. tammikuuta 2015

Viikinkiravintola Haraldin hurja tammikuun tarjousTulosta ilmainen 30 %:n etukuponki Viikinkiravintola Haraldin verkkokaupasta
shop.ravintolaharald.fi

Kupongilla saat 30 % alennuksen a la carte-annoksista maanantai-torstai klo 14 jälkeen. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä se koske lounasta. Etukuponki on laskukohtainen ja se on voimassa 29.1.2015 saakka. Muistathan tehdä pöytävarauksen.
 
Lumisin terveisin

Haraldin Kylän Iloinen väki

pidätämme oikeudet muutoksiin
http://www.facebook.com/…/Viikinkiravintola…/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti