Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

lauantai 28. helmikuuta 2015

Viikinkiravintola Haraldin suussa sulava Kuningas Gormin Häränfilepata


Viikinkiravintola Haraldin patavahtien taidonnäyte, suussa sulava häränfilepata Kuningas Gormin tapaan
Gorm Vanha oli Tanskan kuningas 948–958. Gorm onnistui kokoamaan suurimman osan hajanaisista tanskalaisista valtansa alle, ja hän myös valloitti Hedebyn viikinkivaltion. Yleensä häntä pidetään ensimmäisenä koko Tanskaa hallinneena kuninkaana.
Hän oli mahdollisesti Hardeknudin poika. Gorm oli naimisissa Englannin kuninkaan Ethelredin tyttären Tyra Danebotin kanssa. Gorm pystytti vaimonsa muistoksi Jellingiin riimukiven. Gormin kuoleman jälkeen kuninkaaksi tuli hänen poikansa Harald Sinihammas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti