Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Haraldin nimipäiväyllätys: Teatteria viikinkikylässä!


Viikinkiravintola Harald tarjoaa Haraldin nimipäivänä, keskiviikkona 1.4.2015, Helsingin 200-paikkaisessa viikinkikylässä ruokaileville iloisen yllätyksen:
Ylioppilasteatterin näyttelijät, Sanna-Mari Metsi ja Juliana Kontinen, esittävät parisuhteen arkea kuvaavan pienoisnäytelmän eläytymällä Haraldin ja Helgan rakkaustarinaan.
Näytelmässä pohditaan, missä on Harald? Sillä välin kun Helga pitää viikinkikylässä pytinkiä pys
tyssä, mies sotii maailmalla ja on jo viikon myöhässä. Haraldilla on kuitenkin suunnitelman Helgan lepyttämiseen. Lopussa selviää, käykö tie viikinkinaisen sydämeen vatsan kautta?
Viiden minuutin pienoisnäytelmää esitetään tasatunnein klo 17, 18 ja 19. Tarinan käsikirjoituksesta vastaa Karlo Haapiainen ja ohjauksesta Katariina Jumppanen.
”Samaan tapaan kuin Haraldin ja Helgan aikana, työkiireet ja puolison poissaolo vaikuttavat monien pariskuntien elämään. Rakkaimman hemmottelu maukkailla pöydän antimilla tunnelmallisessa miljöössä on mainio tapa sulostuttaa arkea.

Myös muilla Harald-ravintoloiden paikkakunnilla juhlitaan
Helsingin lisäksi Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä, Lahdessa ja Oulussa sijaitsevissa Harald-ravintoloissa vietetään Haraldin nimipäivää tarjouksella, jossa kylän kuuluisia kilveltä tarjottavia annoksia pääsee nauttimaan kaksi yhden hinnalla.
Muistathan varata paikkasi http://www.ravintolaharald.fi/poytavaraus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti