Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 12. maaliskuuta 2015

Viikinkiravintola Haraldin jäätelöt ja kirnuvoi valmistetaan Peltolan maatilan meijerissä


Peltolan vanha sukutila sijaitsee Rautalammin kunnassa, Vaajasalmen kylässä, Keski-Suomen ja Savon rajamailla. Peltolan Maatilaa ympäröivät puhtaat järvet ja kauniit savolaiset maalaismaisemat.

Tilan nykyisen isännän kaima, torppari Matti Kärkkäinen aloitti viljelyn tilalla vuonna 1847. Maidontuotannolla ja peltoviljelyllä on Peltolassa näin ollen sukupolvien mittaiset juuret.

Tilan tuotantoa kehitetään isäntäparin arvomaailman mukaisesti. Irma ja Matti arvostavat kestäviä ja ympäristöystävällisiä tuotantotapoja sekä kunnioittavat paikallista ruokakulttuuria . Kaikki tuotteemme – jäätelöt, sorbetit kirnuvoi ja juusto – valmistetaan aidoista luonnon raaka-aineista. Tuotteet tehdään maatilan omien lehmien maidosta. Tuotteiden salaisuus on siinä, että lehmät saavat ravinnokseen vain tilalla itse luomuviljeltyä puna-apilaa. 

Kaikki tuotteemme valmistetaan aidoista raaka-aineista, aina luontoa kunnioittaen. Peltolan on perinteikäs ja ainutlaatuinen yritys, jonka toiminta-ajatukseen kuuluu olennaisena osana luomu- sekä säilöntäaineettomat tuotteet. 
 Peltolan mailla asuu rinnan kolme sukupolvea. Päärakennusta asuttaa tilan isäntä perheineen ja vanhemman isäntäväen koti on rakennettu tilan lähelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti