Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Harald Sinihampaan herkkukilpi Jyväskylän Viikinkiravintola Haraldissa



Kilvelle kerätään kylmiä makupaloja sekä lämpimiä herkkuja lähiruokatuottajien raaka-aineista:
Kylmäsavustettua sinipallasta, savusärkimoussea, porosalamia, mustikka-sipulihilloketta, paistettua Isoäidin juustoa, saaristolaisleipää ja Peltolan yrttivoita, ryytimaan viheriäisiä ja paahdettuja rukiin jyviä
Tirisevälle pannulle kerätään hirvi-lipstikkamakkaraa, huolella haudutettua porsaanpotkaa ja Riikosen lanttukukkoa.
Lisäksi vierelle laitetaan
hunajaisia juureksia, viikinkien kilpiperunaa, juustoista kermaperunaa ja omena-sinappikastia


Annos suunniteltiin yhteistyössä näiden kotimaisten lähiruokatuottajien kanssa:
Peltolan juustola
Kotileipomo Riikonen Oy
Arctic Circle Delight Oy – Ranua
Lempyyn juuresjaloste Oy
Leipomo Sorttiina
LiPa Oy – juustola
Harjun makkaratehdas Oy
Pielisen kalajaloste Oy
Ab A. Kastén Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti