Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Tervehys täältä Keski-Suomen viikinkikylästä!



Sie tarvihet:
• Yhen putelin (0,75 l) kuivaa kuohuviinii. Saap se olla puolkuivaakii, ei tää juoma siit hätkähä.
• Kymmenän senttilitraa tummaa rommii
• Kolme tai neljä ruokalusikallista hienoo sokurii, vähä oman maun mukkaa
• Litran verra vissyvettä
• Muutaman desin appelsiinituoremehhuu (omenamehukii käyp vallan hyvi)
• Muutaman ruokalisikallisen sitruunamehhuu
• Oman maun mukkaa ohuvia siivuja vaik omenaa, persikkaa tai nektariinii ja appelsiinii. Hedelmii saap olla runsaast, jot tullee makkuu.
• Jääpalojakkii saap laittaa, jot pyssyy sit juoma kylmempänä pitkää.

Tekotapakii on nii yksinkertane, jot otat vaa tarpeeks ison astian, laitat siihe hedelmät, rommin, mehut ja sokurin ja sekotat. Sit kaavat kuohuvat aineet päälle, lissäät jäät, varovast viel pyöräytät sekasii ja rupiat nautiskelemaa hyvässä seurassa!

Aurinkoisii ja lämpimii kevätpäivii jokkaiselle toivottellee Ranghild ynnä koko muu Keski-Suomen viikinkikylän väki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti