Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Varaa paikkasi Viikinkiravintola Haraldin Äitienpäivän herkkujen pariin


Tästä voit tehdä pöytävarauksen äitienpäiväpitoihin.http://www.ravintolaharald.fi/poytavaraus
Alkuherkut noutopöydästämme:
Herkkuja notkuva alkuruokapöytämme sisältää:
Kylmäsavulohta ja tervasinappikastia, särkimoussea, tervatiinuun silakoita, sillikaviaaria, kapriskastikkeella marinoitua häränrintaa ja tervapuolukoita, rukiilla höystettyä broilerisalaattia, pekoni-papusalaattia, kotijuustosalaattia, kaali-kurkkusalaattia, marinoituja kasviksia, salaattimaan antimia ja yrttivinaigretteä, kiviarinaleipää ja saaristolaisleipää, kirnuvoita sekä yrttituorejuustoa
Pääruokavaihtoehdot pöytiin passattuna:
Valkyyrioiden Vuohenjuustobroileria - VL, G
Meheväksi pariloitua broilerinrintaa ja punajuurisiirapilla koristettua vuohenjuustoa vierellään Viisauden Viini-kastia, viikinkien kilpiperunaa sekä hunajaisia juureksia ja raparperihilloketta
Menu tällä pääruualla 33,90 €
Tervaporvarin merilohta - VL, G
Tervasiirapilla siveltyä merilohta savulohimoussella kruunattuna, samettista tyrni-valkoviinikastia, palsternakka-yrttimuusia ja hunajaisia juureksia.
Menu tällä pääruualla 37,80 €
Jaarli Sigurdin häränniskaa ja hirvimakkaraa - G
Yrtti-maustekastilla siveltyä ylikypsää ja mureaa häränniskaa, porsaankylkisiivua sekä hirvimakkaraa tulisen adjikakastin, juustoisten kermaperunoiden, hunajaisten juuresten ja haudutetun sipulin kera.
Menu tällä pääruualla 37,90 €
Häränfileetä Ytre Moan laitumilta - G
Terva-sinappivoilla ja riimiporolla kruunattua härän sisäfileetä vierellään kermaisen pehmeää suppilovahverokastia, valkosipulirelissillä kuorrutettua perunakakkua ja hunajaisia juureksia sekä mustikka-sipulihilloketta
Menu tällä pääruualla 44,90 €
Thyren kasviskakkua - L, G
Luomukvinoasta ja porkkanasta pyöräytettyä pannukakkua sekä kermaisen pehmeää suppilovahverokastia, paistettua lehtikaalia, karhunlaukkaa ja paprikaa sekä soijapapuja pähkinöiden ja siementen kera. Lisäksi pikkelöityjä siitakesieniä ja mustikka-sipulihilloketta
Menu tällä pääruualla 34,20 €
Jälkihyvää noutopöydästämme:
Haraldin suklaa-mansikkakakkua ja nokipannukahvia tai teetä

Pikkuviikingeille (alle 12 v.)
Leif Luikeron lohta - VL, G
Pariloitua merilohta ja lämminsavulohimoussea, palsternakka-perunamuusia, tyrnikastia ja hunajaisia juureksia
Menu tällä pääruualla 12,90
Brigga Pirteän broileria - VL, G
Pariloitua broilerinrintaa sekä viikinkien kilpiperunaa, tummaa viinimarjakastia, raparperihilloketta ja hunajaisia juureksia.
Menu tällä pääruualla 12,90
Hulda Hupakon häränniskaa VL
Mureaksi haudutettua häränniskaa, tikkuperunoita, metsämarjakastia, mustikka-sipulihilloketta sekä hunajaisia juureksia.
Menu tällä pääruualla 12,90

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti