Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Viikinkiravintola Haraldin makea Skyr herkku


Skyr-valkosuklaaterriiniä, toffeekastiketta, hunajapaahdettuja auringon- kukansiemeniä ja kuivattua omenaa sekä vadelma-balsamicosiirappia


"Pohjoisten vesien purjehtijat, viikingit, luottivat ankarilla matkoillaan Skyrin tuomaan elinvoimaan Skyr on islantilainen rahkaa muistuttava hapanmaitotuote, joka on koostumukseltaan sakeampaa kuin jogurtti. Skyr tunnetaan nimenomaan islantilaisen keittiön erikoisuutena.
Skyr on täydellinen maitotuote, jossa on paljon proteiinia, vähän rasvaa ja samettinen maku. Luontaisesti rasvaton Skyr ja sen raikas maku sekä kermaisen täyteläinen koostumus yhdistettynä erinomaisiin ravintoarvoihin tekevät siitä ainutlaatuisen tuotteen.
Skyr sisältää paljon proteiinia, koska sen valmistamiseen käytetään yli kolme kertaa enemmän maitoa kuin jogurtin valmistukseen. Rasvattomuus taas johtuu siitä, että Skyr tehdään kuoritusta eli lähes rasvattomasta maidosta. Tuotteen valmistuksessa käytetään aktiivista maitohappobakteerikantaa, jonka ansioista Skyr on pehmeän makuinen. Rahkamainen Skyr on täydellinen yhdistelmä makua ja ravintoarvoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti