Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Munkki Pauluksen reseptejä


Tervehdys täältä Suomen ainoasta ja ikuisesta pääkaupungista!

Olen Munkki Paulus alias Arska Minä itse asiassa en ole kokki, vaan olen viikingeiltä sotaretkellä Saksien maahan viety mustametsien luostarin munkki! Tulin 6 vuotta sitten tänne pohjoiseen Haraldiin Helgan orjaksi töihin, vaikka ruoanlaittamisesta ei ollut silloin tietoakaan! Siivouskomerossa asun yöt ja tiskivettä saan juoda niin paljon kun haluan.

Tänään ajattelin paljastaa Hulda-muorin ikioman pannukakkureseptin, jonka Sven Mustaparta oli henkensä kaupalla varastanut ja minulle luovuttanut.

Toivon, että Teille tulee ähky ja pidätte, sillä vapauteni on pitkälti kiinni Teidän kommenteistanne.
Olkaa hyvät ja herkutelkaahan
Hulda-muorin paras pannukakku

Tarvitset: 8 dl maitoa
2 munaa
2 dl sokeria
1,5 tl vaniljasokeria
4 dl jauhoja +1,5 tl leivinjauhetta siihen sekoitettuna
100g sulatettua voita

Valmistus: Sekoita aineet sekaisin.
Kaada uunipellille taikina Paista 200-225 n. 30 min
Pannukakun kera voit tarjota vaikka kermavaahtoa ja hyvän hillokkeen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti