Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Thura Tulinen, itse ukkosenjumala Thorin sisko"Terveisiä täältä Varsinaisesta Suomesta, aurinkoisesta Turusta. 
Täällä on viikingitkin hyvin selvinneet kulttuuripääkaupunkivuodesta ja kesää jo kovin odotellaan. Oma ehdoton suosikkini kesän menoista on Keskiaikiset Markkinat. 
Tänäkin vuonna Turun viikingit pystyttävät olutkojunsa ja laittavat makkarat tulille. Tervetuloa Brinkkalan pihalle maistelemaan miedosti hunajaista Voima-olutta 28.6. - 1.7. 

Kevään kunniaksi rohkaistun esittelemään itsenikin: Olen Thura Tulinen, itse ukkosenjumala Thorin sisko ja aikamoinen ilmojen velho itsekin. Viidettä vuotta Haraldin hovia täällä pystyssä pidän omalta osaltani. Pitojen jäljet siivottuani ja kylän ovet lukittuani minut tunnetaan nimellä Rita Aittamäki. Kotiinpäin tykkään matkata polkupyörällä, oli lunta tahi sulaa. Perillä minua odottaa musta, lauhkea lemmikkisusi ja oma rakas trubaduuri, joka on sopivan rauhallinen taltuttamaan tuleen ja tappuraan taipuvaosta mieltäni. Vaikka viikinkejä pidetään rettelöitsijöinä, olen minä tarkka kotikyläni järjestyksestä ja ruokarauhasta. Silmä kovana pidän huolta pitovieraistani, kestin ja kaitsen. Nujakoitsijat ja muut hampuusit vaiennan välittömästi, eikä ilolientäkään kaikille aina anneta. Ken minut todella suututtaa, saa tuta tulisen luonteeni. Hermostuessani lähtee minusta melkolailla ääntä, vaikka pieni olenkin kooltani. 
Sadetta ja salamoita manaan nykyihmisten päälle, jos oikein vimmastun. Kiukkuni ei onneksi ole sitkeää sorttia ja lepyn viimeistään, kun saan hörpyn mielijuomaani Fireball-viskilikööriä. Jos kevään viileissä tuulissa näpit vielä paleltuvat on Fireball viluun oiva helpotus. Kanelinen Fireball sopii erinomaisesti kaakaon tahi kahvin kanssa. Mikäli juomasekoituksen päälle valuttaa vielä vähän löysäksi vatkattua kermavaahtoa on drinkki mitä parhain omankin emännän lepyttelyyn." 


Terveisin Rita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti