Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Hei vaan hei täältä keskisen Suomen Viikinkikylästä.


Viikingit rantautuivat Jyväskylään sateisena kesänä 2008 ja silloin olen miekin tähän taloon tullut piikomaan. Aloittelin Haraldissa palvelupäällikkönä ja nyt kaksi vuotta on saapastelt
u kyläpäällikön suurissa saappaissa. Mie sain viikinkikasteessa nimeksi Gunhild Koskenkuohu, jota parhaiten tottelen työmaalla, vapaa-ajalla kannattaa ennemmin kutsua Sannaksi.
Gunhild on nimensä mukaan melko sisukas, taistelijaluonne, mutta kuuleman mukaan melko rauhallisenakin minuu pietään. Mie oon kotosin pienestä kirkonkylästä pohjoisesta keskisuomesta, jossa jo pikkutyttönä on tullut työnteko ja ravintola-ala tutuksi.
Jyväskylän Viikinkiravintola Haraldissa asiakkaita passaa iloiset ja eloisat piiat ja sopankeittäjät, jotka toivottavatkin Teidät tervetulleeksi Haraldiin herkuttelemaan.


Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539 http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti