Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 6. syyskuuta 2012

Abi Auringonpalvojan reseptejä Sawosta



Euroopan aurinkorantoja uljaan miehen turjakkeen kanssa 
kolunneena. Rakastunut letkeään ja rentoon elämäntapaan palmujen katveessa. 
Kuopion viikinkikylään kuitenkin asettuneena,hoitaen kyökkiä keittiöpiällikön apurina, keittiön vuoropäälikkönä.Välillä käynyt kylän ulkopuolella pidempiäkin aikoja jälkikasvua kasvattamassa. 


Kuitenkin aina palannut patojen ja pannujen ääreen oravannahkoja tienaamaan.
Tulevaisuudessa häämöttää timanttisormus, uusi sukunimi ja lisää aurinkoisten 
kaupunkien valloistusta.
Lämpinä viikonloppuna mökillä kehittelin jotain kesäistä ja äärettömän helppoa.

Ruohosipuli-perunaröstit:
20min
16kpl


500g perunoita
4kpl munia
200g juustoraastetta
puntti ruohosipulia
suolaa
mustapippuria
öljyä


Päälle:
1 purkki smetanaa
250g kylmäsavulohta
3kpl kevätsipulia


Kuori ja raasta perunat karkealla terällä. Lisää sekaan munat, juustoraaste(makusi
mukaan mietoa tai vahvemman makuista), ruohosipuli, suola ja pippuri.
Jaa massa 16 osaan, purista ylimääräinen neste pois.
Paista öljyssä tai voissa lettupannulla pinta ruskeaksi ja käytä uunissa 200/6min.


Pilko kevätsipuli ja kylmäsavulohi pieneksi. Kokoa röstit valmiiksi, sipuli, lohi
ja päälle smetana. Ripaus mustapippuria koristeeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti