Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 6. syyskuuta 2012

Vinlandian putous Gunhildin tapaan


Terveiset Lahden viikinkikylästä. 

Olen Gunhild Gunnarintytär ja kantelen evästä ja kurkun kostuketta kylän vieraille. Olen matkannut tänne Hämeeseen Kareliasta ja senkin vuoksi olen saanut osaksi ihmetystä "Mie ja Sie" - murteella.

Etunimeni mukaisesti olen taistelijaluonne ja karjalaiseen tyyliin periksi ei anneta koskaan. Olen myös kovin puhelias joten joskus se hämäläisiä ihmetyttää. Matka kylän ja oman tuvan välillä taittuu useimmiten kahden pyörän varassa. Tehoa välineessä on niin paljon kuin piikalikan jaloissa. Matka taittuu rattoisasti sekä kylmässä tuiskeessa että helteelläkin. Oman tuvan puolella minut tunnetaan nimellä Jaana Manninen. ''

Kotona passattavana on vain isäntä ja oma suu. Viimeaikoina oman tuvan laittaminen kuntoon on ollut meidän molempien harrastus. Kyseessä kun on isännän ja minun ensimmäinen "OMA" koti. Vuoden päästä olisi tarkoitus siirtää virallisesti sängyt yhteen ja juhlia sitä valssin tahdissa. Lämpimällä kesäilmalla voi kaataa Vinlandin putouksen kurkun kostukkeeksi. Mukiin vain kaikki ainesosat ja sitten vähän ravistellen ja hörppy on valmis. Koristeeksi voi pudottaa muutaman puolukan ja samalla siitä saa pureskeltavaksi vähän vitamiinia. 


Vinlandin putous

2 cl Shamaanin  mustikkalikööriä
2 cl Shamaanin puolukkalikööriä
sitruunamehua
soodaa Juhlavampaan hetkeen kannattaa sekoittaa Åsa Halfdanin taikajuoma.

Vinlandin putouksen tavoin kaikki ainesosat mukiin ja hieman ravistellen ja juhlavampi hörppy on valmis. Tällä hörpyllä on hyvä kilistää juhlan kunniaksi.

Åsa Halfdanin taikajuoma
2 cl Shamaanin puolukkalikööriä
2 cl Coeur du Breuil
karpalomehua
soodaa


Pidätämme oikeudet muutoksiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti