
Turun Viikinkiravintola Haraldissa hemmotellaan asiakkaita Kuninkaantien menulla 15.1. alkaen! Menu on saanut vaikutteita Varsinais-Suomen maakuntaruuista ja maukkaasta historiasta. Kolmen ruokalajin ja kolmen suositusjuoman menua tarjoillaan aina toukokuulle saakka.
Alkuhyväksi silakasta ja jokiravuista kalalautanen, jonka viereen sopii omenainen luomusiideri.
Päähyviä valmistettiin härän poskilihoista hauduttamalla. Viereen viipale perunaista pannukakkua ja omenamehussa hautuneita punajuuria. Mureiden lihojen viereen suosittaa Helga etelänmaiden punaista juomaa Espanjasta.
Makeaksi palaksi laitettiin vielä kakkua rannikon tyrnimarjoista ja makeista mansikoista. Viereen sopii juomaksi lämmittävää lakkalikööri.
Kuninkaantien retki 36,40 €
Silakkaterriiniä ja rosollia kerallaan jokiravun pyrstöjä, sekä viipale saariston leipää metsäsienimoussella aateloituna. L
********************
Pitkään haudutettua härän poskea, vierellään omenapunajuuria sekä perunaista pannukakkua. Lisänä yrttivaahtoa ja juureslastuja. VL
********************
Juustoinen kakku tyrnistä, vierellään tyrnisorbet ja mansikka-viherpippurihillo.
Purjehdi sinäkin Turun viikinkikylään maistamaan Kuninkaantien menua. Turun reippaat patavahdit ovat menun laittaneet tarjolle nykyihmisten ihmeteltäväksi, varsinaiseksi makumatkaksi, Helgan kurkunkostukkeita unohtamatta.
Varaahan pian pöytäsi, menun myynti alkaa 15.1.2013
Terveisin, Thora, Orm ja patavahti Kaarle
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti