Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 6. marraskuuta 2014

Hemmoittele Isää Viikinkiravintola Haraldin herkuilla isänpäivänäIsänpäivän herkut Haraldissa!

Alkuun on kylänväki tehnyt noutopöydän viikinkilaivansa kannelle erilaisista kylmistä herkuista, on kalaa, lihaa, salaatteja ja muita talvikauden antimia. Pääruuat palvelusväki passaa ilolla, pöytään asti ka
ntaen. Aterian makeaksi päätteeksi ovat kylän jauhopeukalot loihtineet Friggan kirsikka-valkosuklaamoussella aateloitua suklaakakkua kera kahvin tai teen. Eikä Helga perheen pikkuviikareitakaan unohtanut, vaan varasi myös heille ruuat omat maistuvaiset.

Tutustu Isänpäivämenuun:http://www.ravintolaharald.fi/Ruoka--ja-juomalistat/isanpaiva-menu

Kylän korkearvoinen juomakaapin vartija suosittelee pitojen kurkunkostukkeeksi talon omia juomia, Viisauden viiniä tahi Voimaolutta, jotka on valmistettu kursailematta Haraldin hovin herkkuihin sopiviksi.

Varaa pöytäsi ajoissa Isänpäivän pitoihin:http://www.ravintolaharald.fi/poytavaraus

Lahjat Isälle Haraldin verkkokaupasta: http://shop.ravintolaharald.fi/

Helga suosittelee ihanaa Rakkauspakettia lämminhenkisenä lahjana kaikille lähimmäisille, Rakkauspaketin voi ostaa helposti ja kätevästi Haraldin verkkokaupasta!

Hemmottele Isää myös muilla Haraldin arvostetuilla lahjakorteilla
http://shop.ravintolaharald.fi/


T:Helga

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti