Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 3. marraskuuta 2016

Viikinkiravintola Haraldin Hereford makkara tulee Teuvalta
Laidun Hereford on kahden karjankasvattajan yritys omien Herefordlihatuotteiden markkinointiin. Raakaaineena käytetään tiloilla kasvanutta herefordin naudanlihaa, josta
valmistuu lopputuotteena kotimaista ja lisäaineetonta lihaa eri muodoissa. Murean ja maukkaan lihan perusta on herefordien hyvä nurmirehun käyttökyky. Herefordit elävät lajinmukaisesti laitumella keväästä syksyyn. Keväällä syntyvät vasikat ovat emon hellässä huomassa koko laidunkauden. Talvella herefordit asustavat pihatoissa tai navetassa, sekä mahdollisuuksien mukaan pääsevät ulos jaloittelutarhaan. Herefordeilla on ympäri vuoden mahdollisuus luonnonmukaiseen lauma käyttäytymiseen.
Herefordit ovat rauhallisia lauma eläimiä ja niitä on helppo käsitellä. Herefordit eivät
hätkähdä helteistä eivätkä kovista pakkasista. Tannerin tilalle ensimmäiset herefordit saapuivat 1990luvun
alussa ja ne käyskentelevät Teuvan Perälän kylän lakeilla laitumilla.
Harjun tila sijaitsee myös Teuvalla Äystö:n kylässä ja heille ensimmäiset herefordit saapuivat
vuonna 2008. Harjun tilan herefordeja saattaa kesäisin nähdä kantatie 67:n varrella sijaitsevilla luonnonlaitumilla.


PIPPURIPIHVIÄ KARHUNKAATAJAN HOVISTA, G
Karhuvoilla ja Herefordin tilan härkämakkaralla kruunattua härän sisäfileetä vierellään terva-pippurikastia, rosmariini-majoneesilla kuorrutettua Västerbottenin perunakakkua ja paahdettuja juureksia.

www.ravintolaharald.fi
#herefordmakkara
#ravintolaharald

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti