Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Viikinkiravintola Haraldin Idäntien Retki


Viikinkien Idäntieksi eli Austrvegriksi kutsutaan jokireittejä, joita pitkin viikingit matkasivat Itämereltä kohti Mustaamerta ja Kaspianmerta. Tunnetuin reitti vei 700–1000 luvuilla Birkasta Suomenlahtea pitkin Nevajoella ja lopulta Dnepriä pitkin aina
Konstantinopoliin asti. Tärkein houkutin Idäntien kulkijoille oli kasaarien ja bolgaarien kauppapaikoilta saatu hopea, jota viikingit saivat turkis- ja orjakaupalla.
IDÄNTIEN RETKI 
Veräjän vieren vihreä, L
Yrttiöljyssä pyöräytettyä raikasta salaattia, kirsikkatomaattia ja kurkkua, marinoituja härkäpapuja, granaattiomenaa ja paahdettuja siemeniä sekä porkkana-perunarieskaa.

Broileria vuohipaimenen nuotiolta, G
Meheväksi pariloitua broileria ja kirsikkabalsamicolla koristettua pippurista vuohen- juustoa, kerallaan Viisauden Viini -kastia, viikinkien kilpiperunaa sekä paahdettuja juureksia ja tomaattihilloketta.

Freijan suklaakaakkua, L, G
Suussa sulavaa suklaakaakkua tumma suklaa-konjakkikuorrutuksella, ampiaisyrtti- sorbettia, marinoituja karhunvadelmia, puolukkasiirappia ja marja-aroniarouhetta.

#ravintolaharald.fi
#makumatka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti