Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

tiistai 1. marraskuuta 2016

Viikinkiravintola Haraldin Isänpäivämenu



Varaa pöytäsi hyvissä ajoin

Alkuherkut viikinkilaivasta:

Kylmäsavulohta ja ryytisinappikastia, Rapumoussea, Tervatiinun silakoita, Punaviinisilliä, Savustettua saksanhirvenpaistia ja tervapuolukkaa, Saunapalvattua porsaankasleria sekä omena-sinapinsiemenhilloketta, Broileri-juustosalaattia, Pekoni-papusalaattia, Punajuuriwaldorfia, Karhunlaukka-perunasalaattia, Kaali-kurkkusalaattia, Marinoituja kasviksia, Salaattimaan antimia ja yrttivinegretteä, Kiviarinaleipää ja Saaristolaisleipää, kirnuvoita ja talon yrttituorejuustoa

Pääruokavaihtoehdot:

Broileria Birkan tarhasta -L, G
Pariloitua broilerinrintaa ja rosmariinimoussella aateloitua leppäsavujuustolastua, Viisauden Viini- kastia, viikinkien kilpiperunaa sekä lämmintä rosollia.
Menu tällä pääruualla 39,90 €

Härkää Tapion mailta -G
Pariloitua häränniskaa ja porsaankylkeä, omena-sinapinsiemenhilloketta, terva-pippurikastia, leppäsavujuustoperunaa sekä lämmintä rosollia.
Menu tällä pääruualla 43,80 €

Lohta Ahdin valtakunnasta -VL,G
Paahdettua merilohta, rapumoussea ja rapukastia, palsternakka-perunamuusia sekä lämmintä rosollia.
Menu tällä pääruualla 45,80 €

Häränfileetä karhunkaatajan tapaan -G
Härän sisäfileetä, härkäsalamia ja karhuvoita, rosmariinimajoneesilla kuorrutettua perunakakkua, katajanmarja-karpalokastia sekä lämmintä rosollia.
Menu tällä pääruualla 51,60 €


Punajuuripihvit ryytimaalta
Punajuuri-tattaripihvejä ja kirsikkasiirapilla koristettua vuohenjuustoa, tattikastia, rosmariinimajoneesilla kuorrutettua perunakakkua, nyhtöpapu-kaalipaistosta sekä mustikka-sipulihilloketta.
Menu tällä pääruualla 37,90 €

Jälkihyvää:

Helgan karhunvadelma-valkosuklaakakkua, kahvia tai teetä



Pikkuviikingeille (alle 12 v.)
Hulda Hupakon broileria -L, G
Pariloitua broilerinrintaa, tummaa mustaherukkakastia, tomaattihilloketta, paahdettuja juureksia sekä viikinkien kilpiperunoita.
Menu tällä pääruualla 12,90 €


Ivar Iloisen härkää -L, GYlikypsää häränniskaa, terva-pippurikastia, mustikka-sipulihilloketta, paahdettuja juureksia sekä juustoperunaa..
Menu tällä pääruualla 12,90 €


Kalastaja-Eemelin lohta -VL, G
Paistettua merilohta, rapukastia, paahdettuja juureksia sekä palsternakka-perunamuusia.
Menu tällä pääruualla 12,90 €
 

Lisätiedot
Menu sisältää alkuherkut noutopöydästä, pääruuan valintasi mukaan sekä jälkihyvän. Saatavana myös ruokiin sopivat juomapaketit, kysy lisää!

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#isänpäivä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti